Желатин пищевой

👉 Визначення:

Желатин пищевой (або ЖЕЛАТИН ПИЩЕВОЙ) - Продукт, призначений для роздрібної торгівлі та для застосування у харчовій промисловості для виробництва м'ясних і рибних консервів, желе, морозива, готування заливних страв та інши ЖЕЛАТИН ПИЩЕВОЙ - Продукт, предназначенный для розничной торговли и для применения в пищевой промышленности для производства мясных и рыбных консервов, желе, мороженого, приготовления заливных блюд и других изделий).

Референси:

"Желатин пищевой або ЖЕЛАТИН ПИЩЕВОЙ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: продукт, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЖЕЛАТИН ПИЩЕВОЙ. Довжина тлумачення терміну: 408 символів.
 › 
Просмотров: 2068 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Желатин пищевой?

"Желатин пищевой" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Желатин пищевой" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Желатин пищевой відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: продукт, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЖЕЛАТИН ПИЩЕВОЙ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Ліцей
загальноосвітній навчальний заклад IIІ ступеня з профільним навчанням і допрофесійною підготовкою (Закон України "Про загальну середню освіту").

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: