Випечений напівфабрикат

👉 Визначення:

Випечений напівфабрикат (або ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНОЙ ПОЛУФАБРИКАТ)) - Кондитерський напівфабрикат після випікання тістової заготівки ( ДСТУ 2633)

ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНОЙ ПОЛУФАБРИКАТ) - Кондитерский полуфабрикат после выпечки тестовой заготовки.

Референси:

"Випечений напівфабрикат або ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНОЙ ПОЛУФАБРИКАТ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНО, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , кулінарний, Випечений напівфабрикат. Довжина тлумачення терміну: 205 символів.
 › 
Просмотров: 314 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Випечений напівфабрикат?

"Випечений напівфабрикат" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Випечений напівфабрикат" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Випечений напівфабрикат відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНО, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , кулінарний, Випечений напівфабрикат.

У "словнику будівельника" є такий термін: Підприємство (або предприятие)
комплекс будинків і споруд, пов'язаних єдиним виробничим процесом. Цей комплекс включає будинки і споруди: основні виробничі, а також допоміжні

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: