Тузлукование

👉 Визначення:

Тузлукование (або ТУЗЛУКОВАНИЕ) - Консервування шкур у насиченому розчині кухонної солі (ДСТУ 2341) ТУЗЛУКОВАНИЕ - Консервирование шкур в насыщеном растворе поваренной соли.

Референси:

"Тузлукование або ТУЗЛУКОВАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ТУЗЛУКОВАНИЕ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, консервування. Довжина тлумачення терміну: 148 символів.
 › 
Просмотров: 424 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Тузлукование?

"Тузлукование" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Тузлукование" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Тузлукование відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ТУЗЛУКОВАНИЕ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, консервування.

У "словнику будівельника" є такий термін: Нетиповий виріб (конструкція, пристрій, монтажний блок)
Виріб, який вперше розроблений та виготовлений, як правило, на місці монтажу (у заготівель­ній майстерні монтажної організації) технологічних, енергетичних, санітарно-технічних та ...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: