Тушкування

👉 Визначення:

Тушкування (або ТУШЕНИЕ) - Спосіб теплового обробляння окремих видів продуктів або їх сумішей без додавання чи з додаванням невеликої кількості рідини ( вода, бульйон, соус тощо ) зі спеціями, духмяним корінням, харчовими кислотами та ін.

ТУШЕНИЕ - Способ тепловой обработки отдельных видов продуктов или их смесей без добавления или с добавлением небольшого количества жидкости (вода, бульон, соус прочее) со специями, ароматическими кореньями и пищевыми кислотами.

Референси:

"Тушкування або ТУШЕНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: кондитерський, тушение, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Тушкування. Довжина тлумачення терміну: 456 символів.
 › 
Просмотров: 706 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Тушкування?

"Тушкування" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Тушкування" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Тушкування відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: кондитерський, тушение, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Тушкування.

У "словнику будівельника" є такий термін: Житло II категорії
житло з нормованими нижніми і верхніми межами площ квартир та житлових кімнат гуртожитків відповідно до чинних санітарних норм, які забезпечують мінімально допустимий рівень комфор...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: