Стандартизація харчових продуктів

👉 Визначення:

Стандартизація харчових продуктів (або Стандартизация пищевых продуктов) - Встановлення і застосування обов'язкових норм, правил і вимог щодо якості сировини та харчових продуктів.

Стандартизация пищевых продуктов - это Установление и применение обязательных норм, правил и требований, обеспечивающих качество сырья и пищевых продуктов.

Референси:

"Стандартизація харчових продуктів або Стандартизация пищевых продуктов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: встановлення, Стандартизация пищевых продуктов, дсту 3038-95, стандартизація, Стандартизація харчових продуктів. Довжина тлумачення терміну: 278 символів.
 › 
Просмотров: 1605 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-13 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Стандартизація харчових продуктів?

"Стандартизація харчових продуктів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Стандартизація харчових продуктів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Стандартизація харчових продуктів відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.

Ключові слова сторінки: встановлення, Стандартизация пищевых продуктов, дсту 3038-95, стандартизація, Стандартизація харчових продуктів.

У "словнику будівельника" є такий термін: Поверх підвальний (або перший підземний поверх)
поверх з позначкою підлоги приміщень нижче планувальної позначки землі більш ніж на половину висоти приміщення.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: