Скидка живой массы скота

👉 Визначення:

Скидка живой массы скота (або СКИДКА ЖИВОЙ МАССЫ СКОТА) - Установлена величина зниження живої маси худоби на вміст шлунково - кишкового тракту, тільність, кітність, поросність і жеребність самок, що визначається під час здавання - приймання худоби СКИДКА ЖИВОЙ МАССЫ СКОТА - Установленная величина снижения живой массы скота на содержимое желудочно- кишечного тракта, стельность, суягность, супоросность и жеребость самок, определяемая при сдаче -приемке скота.

Референси:

"Скидка живой массы скота або СКИДКА ЖИВОЙ МАССЫ СКОТА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: установлена, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, СКИДКА ЖИВОЙ МАССЫ СКОТА. Довжина тлумачення терміну: 412 символів.
 › 
Просмотров: 266 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Скидка живой массы скота?

"Скидка живой массы скота" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Скидка живой массы скота" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Скидка живой массы скота відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: установлена, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, СКИДКА ЖИВОЙ МАССЫ СКОТА.

У "словнику будівельника" є такий термін: Потери технологические (або технологічні втрати)
часть сырья, материалов, которая утрачивается в процессе выполнения строительных работ и изготовления изделий.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: