А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [978]
О [958]
П [2756]
Р [1113]
С [1900]
Т [1165]
У [309]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 

термін Розігрівання страв [ кулінарних виробів ]

Розігрівання страв [ кулінарних виробів ] (або РАЗОГРЕВ БЛЮД [КУЛИНАРНЫХ ИЗДЕЛИЙ]) - Теплове кулінарне обробляння заморожених або охолоджених страв [ кулінарних виробів ] натуральних чи з додаванням рідини з доведенням їх до кулінарної готовності

РАЗОГРЕВ БЛЮД [КУЛИНАРНЫХ ИЗДЕЛИЙ] - Тепловая кулинарная обработка замороженных или охлажденных блюд [ кулинарных изделий] натуральных или с добавлением жидкости с доведением их до кулинарной готовности.

Ця фраза "Розігрівання страв [ кулінарних виробів ] або РАЗОГРЕВ БЛЮД [КУЛИНАРНЫХ ИЗДЕЛИЙ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. кондитерський, Розігрівання страв кулінарних вироб, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , РАЗОГРЕВ БЛЮД КУЛИНАРНЫХ ИЗДЕЛИЙ
Літера: Р | Просмотров: 48 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:
Фразу додано та оновлено: 2018-12-1

Термін Розігрівання страв [ кулінарних виробів ] відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: кондитерський, Розігрівання страв кулінарних вироб, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , РАЗОГРЕВ БЛЮД КУЛИНАРНЫХ ИЗДЕЛИЙ,
У "словнику будівельника" є такий термін: Ґрунтова основа будівлі (споруди)
масив ґрунту в ґрунтовому середовищі, на який розповсюджуються напруження від навантажень, що передаються фундаментами чере...
Дополнительная информация: