Оборка жира-сырца

👉 Визначення:

Оборка жира-сырца (або ОБОРКА ЖИРА-СЫРЦА) - Відокремлювання жиру від м'язової тканини, залоз, кишок та інших нежирових прирізів ОБОРКА ЖИРА-СЫРЦА - Отделение жира от мышечной ткани, желез, кишок и других нежировых прирезей).

Референси:

"Оборка жира-сырца або ОБОРКА ЖИРА-СЫРЦА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ОБОРКА ЖИРА-СЫРЦА, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, відокремлювання. Довжина тлумачення терміну: 189 символів.
 › 
Просмотров: 275 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-16 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Оборка жира-сырца?

"Оборка жира-сырца" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Оборка жира-сырца" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Оборка жира-сырца відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ОБОРКА ЖИРА-СЫРЦА, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, відокремлювання.

У "словнику будівельника" є такий термін: Електрична кабельна система забезпечення комфортної температури поверхні підлоги (або тепла підлога, ЕКС ТП)
сукупність обладнання, поєднаного з підлогою приміщення, для підтримання на її поверхні комфортної температури, керованої за датчиком температури, установленим у конструкції підлог...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: