Моржевитость

👉 Визначення:

Моржевитость (або МОРЖЕВИТОСТЬ) - Нашарування епідермісу, що приводить до створювання нерозгладжених складок на лицьовому шарі свинячої шкури (ДСТУ 2341) МОРЖЕВИТОСТЬ - Наслоение эпидермиса, приводящее к образованию неразглаживаемых складок на лицевом слое свиной шкуры.

Референси:

"Моржевитость або МОРЖЕВИТОСТЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, МОРЖЕВИТОСТЬ, нашарування. Довжина тлумачення терміну: 245 символів.
 › 
Просмотров: 359 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Моржевитость?

"Моржевитость" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Моржевитость" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Моржевитость відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, МОРЖЕВИТОСТЬ, нашарування.

У "словнику будівельника" є такий термін: Загальновиробничі витрати
витрати пов’язані з управлінням, обслуговуванням виробництва та організацією виконання проектно-вишукувальних робіт, які не можуть бути безпосередньо віднесені до конкретного об’єк...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: