Крутон

👉 Визначення:

Крутон (або КРУТОН) - Кулінарний виріб з несолодкого прісного листкового тіста, випечений у вигляді гофрованого коржа овальної форми для приготування страв

КРУТОН - Кулинарное изделие с несладкого пресного слоеного теста, выпеченное в виде гофрированного коржа овальной формы, для приготовления блюд.

Референси:

"Крутон або КРУТОН" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: КРУТОН, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , кулінарний. Довжина тлумачення терміну: 295 символів.
 › 
Просмотров: 417 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Крутон?

"Крутон" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крутон" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Крутон відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: КРУТОН, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , кулінарний.

У "словнику будівельника" є такий термін: Робочий поперечний переріз
Поперечний переріз окремої конструкції при розрахунку на вогнестійкість базується на методі приведеного поперечного перерізу. Робочий переріз отриманий із залишкового поперечного п...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: