характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю

👉 Визначення:

характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю - characteristic value of snow load on the roof Product of the characteristic snow load on the ground and appropriate coefficients. характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю Характеристичне значення снігового навантаження на ґрунт, помножене на відповідні коефіцієнти. характеристическое значение снеговой нагрузки на кровлю Характеристическое значение снеговой нагрузки на грунт, умноженное на соответствующие коэффициенты. 1.1.3.5 П undrifted snow load on the roof Load arrangement which describes the uniformly distributed snow load on the roof, affected only by the shape of the roof, before any redistribution of snow due to other climatic actions. снігове навантаження на покрівлю без урахування наметів Схема прикладення навантаження, яке описує рівномірний розподіл снігового навантаження на покриття, залежить тільки від форми покриття, і передує будь-яким перерозподілам снігу внаслідок інших кліматичних явищ. снеговая нагрузка на кровлю без учета заносов Схема приложения нагрузки, которая описывает равномерное распределение снеговой нагрузки на покрытие, определяемое только формой кровли, до любого перераспределения снега вследствие иных климатических воздействий. 1.1.3.6 П drifted snow load on the roof Load arrangement which describes the snow load distribution resulting from snow having been moved from one location to another location on a roof, e.g. by the action of the wind. снігове навантаження на покрівлю з урахуваннямнаметів Схема прикладення навантаження, яка визначає розподіл навантаження від снігу, що був переміщений з одного місця покриття в інше, наприклад при дії вітру. снеговая нагрузка на кровлю с учетом заносов Схема приложения нагрузки, которая описывает распределение снеговой нагрузки на покрытие, являющееся результатом перемещения снега из одного положения в другое на покрытии, например при воздействии ветра. 1.1.3.7 П roof snow load shape coefficient Ratio of the snow load on the roof to the undrifted snow load on the ground, without the influence of exposure and thermal effects. коефіцієнт форми снігового навантаження на покрівлю Відношення снігового навантаження без наметів на покриття до снігового навантаження на ґрунт, яке визначається без урахування впливу навколишнього середовища і теплових ефектів. коэффициент формы снеговой нагрузки на кровлю Отношение снеговой нагрузки на покрытии к снеговой нагрузке беззаносов на грунте, определенное без учета влияния окружающей средыи температуры.

Референси:

"характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю" згадується у нормативному документі EN 1991 Дії на конструкції. Теги: mass, EN 1991. Довжина тлумачення терміну: 2506 символів.
 › 
Просмотров: 3108 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2013-05-29 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю?

"характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю" згадується у нормативному документі EN 1991 Дії на конструкції.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін характеристичне значення снігового навантаження на покрівлю відноситься до категорії літера "Ю", згадується у документі EN 1991 Дії на конструкції.

Ключові слова сторінки: mass, EN 1991.

У "словнику будівельника" є такий термін: Будинок одноквартирний сільський
одноквартирний житловий будинок, розташований на земельній ділянці у сільській місцевості разом зі спорудами господарського призначення, садом і городом.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з EN 1991 Дії на конструкції:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: