Гарнір

👉 Визначення:

Гарнір (або ГАРНИР) - Складник ( овочевий, плодоягідний, круп ' яний або борошняний ) холодної або гарячої страви із м'яса, птиці, риби

ГАРНИР - Компонент (овощной, плодоягодный, крупяной или мучной) холодного или горячего блюда из мяса, птицы, рыбы.

Референси:

"Гарнір або ГАРНИР" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: Гарнір, гарнир, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , кулінарний. Довжина тлумачення терміну: 245 символів.
 › 
Просмотров: 459 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Гарнір?

"Гарнір" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Гарнір" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Гарнір відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: Гарнір, гарнир, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , кулінарний.

У "словнику будівельника" є такий термін: Виробничі бази
виробничі підсобні підрозділи (бази, бітумні бази, АБЗ, полігони для виробництва залізобетонних виробів, для стоянки та ремонту дорожньої техніки, для приготування та зберігання ма...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: